Din barn och familjeblogg

Inredning

Beställ barnmöbler på nätet

Barnens rum ska vara en oas med möjlighet till utlopp för kreativitet, bus, mysiga lässtunder och tebjudningar med gosedjuren. Givetvis betyder det att du gärna får lägga ner lite tid på att skapa och inreda ett riktigt härligt barnrum.

19-4-barnrum-sängar-inredningOm du själv känner att du inte har tillräckligt mycket fantasi eller idéer när du ska inreda dina barns rum kan det vara en god idé att ge sig ut på nätet. Numera finns det så oerhört mycket inspiration att hämta online. Det finns olika teman att följa, tips på hur du kan bygga själv och hur du kan förnya på enkla sätt.

Dessutom kan du också beställa roliga, fina och kvalitativa barnmöbler via nätbutiker. Just barnsängar är praktiskt att köpa på nätet och få hemskickat till exempel. Men även mindre bord och stolar, garderober och liknande går att beställa i dag. På så vis kan du få något som är lite annorlunda!

Välja ut möbler

Att inreda ett barnrum är lätt som en plätt kanske du tänker och här får du tips och inspiration när det är dags börja. För om du verkligen vill skapa ett rum att trivas i ligger det lite arbete bakom. Det är till exempel smart att börja med att välja ut vilka möbler som ska få plats i barnrummet. Då är som sagt barnsängen viktigt liksom förvaring till alla leksaker, kläder och andra prylar. Ett skrivbord är också bra då barnet har plats för läxor och pyssel.

Något som du kan tänka på för att spara lite pengar i slutändan är att du satsar på vanliga möbler istället för specialanpassade barnmöbler. De små liven växer som bekant snabbare än man tror. Satsa också på en neutral färgskala när det gäller möblerna så kan de följa med allt eftersom barnen växer och så kan man byta ut detaljer och måla om istället.

En annan idé är att du strosar på loppisar och i second handbutiker som erbjuder billiga möbler som du själv kan pyssla med. Måla om, byt knoppar och så vidare så får barnet en personlig möbel som ingen annan har.