Din barn och familjeblogg

Inredning

Shoppa din barnrumsinredning online

I takt med att barnen växer behöver även deras rum uppdateras med jämna mellanrum. Det är mycket som händer – från enkla lekar till läxläsning och så småningom tonårsliv. På nätet kan du hitta inspiration för inredningen oavsett ålder.

61-4-barnrum-inredning-leksakerAlla är vi olika och har därmed också olika smak. Dessutom spelar även åldern en avgörande roll. Ett barns rum måste vara inbjudande till lekar, fantasifulla äventyr, pyssel, kreativitet, läxläsning, mysiga sagostunder och mycket mer. Självklart får det mer än gärna fyllas med leksaker också! Lajbansson Leksaker erbjuder många babyleksaker till ett billigt pris som du kan beställa via deras webbshop. Då skickas produkterna hem till dig oavsett var du bor.

Bra förvaring

Med mycket leksaker blir det ofta något kaosartat snabbt efter en städning. Då blir det roligt att plocka fram allting igen. Därför är det viktigt att tänka på smarta förvaringslösningar som ser till att det går snabbt och lätt att städa undan. Ha lådor redo som kan rullas in under sängen eller stoppas i en hylla. Vips så är det fint igen! Skulle du däremot vara på jakt efter fler spännande saker kan du kika online. Hos Lajbansson Leksaker hittar ni mängder med leksaker på internet för barn i alla åldrar!

Tänk giftfritt

När du ska inreda ett rum till ditt barn eller du köper leksaker är det viktigt att se efter vad det är du köper. I dag finns det en hel del obehagliga ämnen och till och med gifter i vissa produkter! Och det vill du ju inte gärna ge ditt barn frivilligt. I dagsläget har du möjlighet att hitta ekologiskt tillverkade leksaker. I den här artikeln från Sveriges Radio skriver de om hur de i Ronneby kommun arbetar för att införa giftfria leksaker – någonting som många säkerligen ser som en positiv nyhet.