Din barn och familjeblogg

Hus och hem

Få en snygg fasad med renovering

Om du står utanför huset och tycker att det börjar se lite väl slitet ut kan det vara dags att se över om du ska planera en renovering. För du behöver ju inte ta på dig ansvaret och arbetet själv – anlita ett företag som gör jobbet åt dig!

227-fasadrenovering-balkongrenoveringDet är nog många som känner igen sig i hur tungt det kan vara att ta sig i kragen och påbörja en fasadrenovering. Särskilt om man har ett annat jobb att sköta. Och det är ju faktiskt inte säkert att man har den kunskap som krävs för att arbetet ska bli väl utfört och resultatet ska bli så som du har sett det framför dig.

Som tur är finns det ett flertal företag runt om i landet med professionella arbetare som du kan anlita. BBM Fasadputs jobbar med fasadrenovering i Stockholm och området runt omkring. På hemsidan kan du läsa mer om vad de erbjuder för tjänster liksom du kan ansöka om en offert för vad det skulle kosta hemma hos dig.

Glöm inte balkongerna

I samband med att du får fasaden renoverad kan det vara bra att se över balkongerna också. För efter en viss tid ska de ses över så att det inte händer några allvarliga olyckor. Det skulle vara förargligt. Så om du bor i ett äldre hus och balkongen börjar se nergången ut kan det vara hög tid. Läs mer om BBM Fasadputs balkongrenoveringar på länken http://www.bbmfasad.se/balkongrenovering/

Visst kan en renovering av fasaden kännas något dyr men det är trots allt en form av investering. Ett hus eller en byggnad kräver underhåll och ju längre man väntar med det desto större blir prislappen vid en upprustning. Det syns inte minst på renoveringen av Åbo Stadsteater som blev rejält mycket dyrare än väntat.