Din barn och familjeblogg

Inredning

Inreda barnrum med glädje

Det ska vara roligt att inreda barnrum och idag har detta stor chans att lyckas då marknaden är enorm och man kan hitta i princip allt man kan önska sig på barnsajter och butiker både online och i den klassiska meningen. Det finns dessutom möbler i alla prisklasser vilket innebär att man inte längre behöver ruinera sig för att skapa ett riktigt skojigt och fint barnrum.

Sängen är på många sätt och vis barnrummets mittpunkt och viktigaste möbel. Det är ju trots allt där som ditt barn skall vila och samla energi för att orka med ännu en dag fylld av lek, bus och lärande.

Ditt barns säng bör vara:

  • Anpassad efter ditt barns ålder och storlek. Bekvämlighet är nyckeln till en god natts sömn och ingen sover gott i en säng som är för liten eller inte 260-4-inreda-barnrumanpassad efter ens kropp.
  • Utrustad med en skön madrass. Många köper stabila sängar men med en madrass som inte håller måttet. Se till att madrassen inte är för tunn utan ordentligt stödjer ditt barns kropp under natten.

Letar du efter just en sådan säng – inred barnrummet med Disney juniorsäng med roliga motiv – garanterat en inspirationskälla för ditt barns kreativitet och viljan att faktiskt gå och lägga sig om kvällen blir ju större om man har en härlig säng att få sova i. Detta är ju ett faktum oavsett om man är vuxen eller barn.

Ett annat roligt sätt att fräscha upp i barnrummet är att sätta upp rolig väggdekor -handla enkelt och smidigt väggdekor till barnrummet här. Ett stort utbud så att din lilla solstråle garanterat skall hitta något som han eller hon gillar. Väggdekor passar bra oavsett om man bor i en hyresrätt, bostadsrätt eller hus eftersom den är enkel att ta bort från väggen utan att lämna några stora märken.

Behöver du mer inspiration för att inreda barnrum – här kan ni läsa om hur man fixar ett fint och roligt barnrum utan att det skall kosta alltför mycket pengar. Nyckeln till att skapa det perfekta barnrummet för just ditt barn ligger ju just i inspiration och att finna de möbler och prylar som passar in i just er familj. Att lägga tid på att inreda ett barnrum som ditt barn älskar att vara i är med andra ord en viktig investering i ditt barn och hans eller hennes utveckling och trygghet. Väl värt varenda sekund helt enkelt.