Din barn och familjeblogg

Allmänt

Konsten att rocka sockorna riktigt ordentligt

Ett öppet sinne är alltid bra att ha. Det är viktigt att acceptera olikheter och vara vänlig mot alla. Samtidigt är det bra för dig själv. Du mår bättre när du har bra relationer till alla. Därför är det många som väljer att rocka sockorna när det är dags. För att sedan följa upp resten av året också. För det är ju inte bara en dag eller månad som du accepterar andra. Det är en livsstil.

Det där med att rocka sockorna är en ganska bra tanke. Du blir glad när du ser alla tokiga kombinationer. Många skulle nog vilja ha ett annorlunda mode på olika sätt och vis. Här har du en påminnelse om hur vackert det är när alla gör som de vill. När du inte måste följa andra utan kan välja själv. Det är klart att den dagen kanske du inte väljer att ha likadana sockor, för då kommer du nog att stå ut från mängden. 

Strumpor för alla tillfällen

För det mesta så har du dock likadana strumpor på båda fötterna. Inte för att du följer mängden utan för att det faktiskt är snyggt. Strumpor är en del av klädseln, även om de kanske inte syns så mycket. Men de kan sägas vara pricken över i:et, även om du kanske bara ser dem bitvis. De gör att du känner dig snygg, välklädd och även bekväm. Genom att välja ett bra material så kommer både du och fina fötter att må bra. Snygga damstrumpor i bambu som andas. 

Bambu är det allra senaste inom klädbranschen. De håller fukten borta vilket är bra för huden. Samtidigt så är de mjuka och bekväma, sköna att ha på sig hela dagen. Att bambu sedan är miljövänligt är ytterligare ett plus. Den kräver inga starka kemikalier för att växa, utan har ett naturligt skydd mot skadedjur. Bambu växer också snabbt, så att du kan utnyttja små ytor maximalt. För många odlare har kläder av bambu blivit räddningen. Weard.com är det säkra valet. 

Det är inne att vara annorlunda

Även om du inte direkt är en slav under modet så är det något de flesta följer. Att vara annorlunda är okej, men inte så vanligt som en del skulle önska. Framför allt kan det kännas tungt för de som inte är som alla andra i det mesta. Varje år föds runt 100 barn med Downs syndrom i Sverige. De har en kromosomavvikelse som gör att de vanligtvis är får medicinska svårigheter samt en intellektuell funktionsnedsättning. 

De här kromosomerna ser ut som två sockor som sätts ihop vid hälen. Därför har just begreppet rocka sockorna valts för att hylla olikheter, och framför allt för att uppmärksamma den internationella Downs syndrom dagen. Strumpor av olika färg en symbol för medvetenhet, fin artikel i Expressen. En del har sockor med olika färger, andra blandar även ihop mönstren. Allt för att visa att det inte bara är okej, utan riktigt roligt, att vara annorlunda. 

Satsa på dig själv

Budskapet är lite grand att du ska tro på dig själv. Att det är okej att vara sig själv, vare sig du är annorlunda eller inte. För egentligen är alla människor unika. Alla har något att ge, och är värda att uppmärksammas. Nu för tiden är det vanligt att gå på motiverande seminarier eller möten. Du får lära dig att satsa på dig själv. En del har lyckats lägga om sina liv efter de här kurserna. De har insett att de har rätt att vara lyckliga med sig själva. 

Att rocka sockorna kan vara ett led i att börja tänka utanför ramarna. Även de som har alla sina kromosomer på plats kan vara annorlunda. Specialdesignade strumpor så du verkligen kan rocka sockorna. Det är klart att du inte måste ändra på någonting om du är nöjd som det är. Poängen är att det ska vara ditt eget val, att det inte är fel att tänka på sig själv. 

Bättre resultat med sockorna på

Bra strumpor eller sockor är ett måste. Du kan gå längre, träna ordentligt och helt enkelt vara bekväm. Det är viktigt att välja rätt storlek och ett material som känns skönt på fötterna. Huden ska kunna andas och de ska inte skava. Bambu är helt fantastiskt, för det är både mjukt och luftigt. 

Sedan gäller det att tänka på färg och design. Om du vill rocka sockorna måste du nästan ha två par, såvida du inte köper de speciellt utformade sockorna. För tanken är att de ska vara olika. Något som du gärna kan hylla varje dag, eftersom det är så viktigt. Nu när någon råkar blanda ihop sina strumpor kommer alla att tro att hen rockar sockorna. Det har helt plötsligt blivit enklare att vara disträ. Som även det bör hyllas, för du ska kunna vara dig själv när som helst. 

8 Kommentarer

 1. ❤️ You have unread messages from Stephanie (2)! Click Here: http://inx.lv/j99G ❤️

 2. ❤️ You have unread messages from Jane (2)! Click Here: https://clck.ru/ajCMb?h=7923b9e121f7a9c8662806f78097485a- ❤️

 3. Сегодня я много читал на эту тему.
  about wie uvelichit chlen I implore you to visit our own

 4. а как это узнать – позонить и наехать?
  more info relating to click Kindly visit our own

 5. Я думаю, что Вы ошибаетесь. Предлагаю это обсудить. Пишите мне в PM.
  week, as two books went dwell in arizona, and in washington state, http://school2ost.ru/user/herianhqwf Betmgm opened a retail casino on the emerald queen. That wasn’t the one news in maryland this week

 6. RichardArgus

  Nu har alla mojlighet att ha en vanlig inkomst fran $500 till $3000 per vecka fran bara en investering.
  Du behover bara registrera dig har
  https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvk.cc%2FcaloZP&sa=D&01=65&usg=AFQjCNHu2JzCYgD1cCXmq0_1gKBWKqJlCA
  Gor en insattning pa $500 och starta handelsroboten.
  Denna handelsrobot ar utvecklad av specialister pa artificiell intelligens, roboten gor bara sakra affarer.

Lämna ett svar